Poze, poze şi poze.
3 participanți
Poze, poze şi poze.
Titlul spune totul, adică oricum este o secţiune de poze şi clar nu aş putea posta altceva. Ideea este că sunt începătoare, am aparat destul de bun, este un Nikon nu-mai-ştiu-cât pe care încă nu ştiu să - l folosesc, dar sper că îmi veţi critica lucrările şi - mi veţi da nişte sfaturi bune.
Poza unu
Poza doi
Poza trei
Poza patru
Poza cinci
Aştept critici, sfaturi, orice. xD
Poza unu
Poza doi
Poza trei
Poza patru
Poza cinci
Aştept critici, sfaturi, orice. xD
Abbeh.- Moderator
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 28
Re: Poze, poze şi poze.
Hăhă. Având în vedere căă nu-mi e lene o să-ţi las un reply .
So :
Poza unu : E drăguţă . Ar fi fost bine dacă era mai luminoasă dar e destul de bine şi aşa . Ochii copilei sunt geniali d= .
Poza doi : Nu ştiu ce să zic aici . Puţin mai luminoasă şi ieşea superbine . Heh, e vina aparatului . Ca idee e destul de originală
Poza trei : E bună . Strugurii te tentează într-un fel . Ăm ... dacă era dintr-un alt unghi ieşea şi mai bine .
Poza patru : Aici nu ştiu ce să spun .
Poza cinci : Îmi place x= . Surioara ta e super cute :] .
Ămm .. per-total , pozele sunt bune .
So :
Poza unu : E drăguţă . Ar fi fost bine dacă era mai luminoasă dar e destul de bine şi aşa . Ochii copilei sunt geniali d= .
Poza doi : Nu ştiu ce să zic aici . Puţin mai luminoasă şi ieşea superbine . Heh, e vina aparatului . Ca idee e destul de originală
Poza trei : E bună . Strugurii te tentează într-un fel . Ăm ... dacă era dintr-un alt unghi ieşea şi mai bine .
Poza patru : Aici nu ştiu ce să spun .
Poza cinci : Îmi place x= . Surioara ta e super cute :] .
Ămm .. per-total , pozele sunt bune .
Supercretinitate.- Mesaje : 31
Data de inscriere : 28/09/2010
Localizare : Pe scaun .
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum