Regulament general
Regulament general
Citeşte ori die ! o.o . Deci în primul rând AM ACORDUL LUI ZĂPĂ DE A POSTA ACESTE REGULI . Aşa, regulile :
1 . Fără nickname indecent .
2 . No spam . Scrieţi măcar un rând întreg .
3 . Fără jigniri pe forum sau pe shout . Dacă vreţi să vă certaţi , există messenger .
4 . Nu vă abateţi de la subiect .
5 . Nu ne bateţi la cap să fiţi moderatori . Administratorul fondator va alege cine e capabil pentru acea funcţie .
6 . Nu faceţi double-posting [ nu postaţi de două ori consecutiv ] puteţi da edit . Regula se poate încălca decât dacă este ceva important .
7 . Fără poze indecente .
8 . Nu faceţi reclamă altor site-uri . Puteţi să vă puneţi la profil linku . DOAR LA PROFIL .
9 . Nu vă luaţi de alţi useri .
Cam atât având în vedere că se vor face reguli la fiecare secţiune . Zăpă poate modifica oricând regulile . Dacă am omis ceva , daţi un edit .
1 . Fără nickname indecent .
2 . No spam . Scrieţi măcar un rând întreg .
3 . Fără jigniri pe forum sau pe shout . Dacă vreţi să vă certaţi , există messenger .
4 . Nu vă abateţi de la subiect .
5 . Nu ne bateţi la cap să fiţi moderatori . Administratorul fondator va alege cine e capabil pentru acea funcţie .
6 . Nu faceţi double-posting [ nu postaţi de două ori consecutiv ] puteţi da edit . Regula se poate încălca decât dacă este ceva important .
7 . Fără poze indecente .
8 . Nu faceţi reclamă altor site-uri . Puteţi să vă puneţi la profil linku . DOAR LA PROFIL .
9 . Nu vă luaţi de alţi useri .
Cam atât având în vedere că se vor face reguli la fiecare secţiune . Zăpă poate modifica oricând regulile . Dacă am omis ceva , daţi un edit .
Supercretinitate.- Mesaje : 31
Data de inscriere : 28/09/2010
Localizare : Pe scaun .
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum