Universal
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici

3 participanți

In jos

Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici  Empty Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici

Mesaj Scris de Me†al Dum Dec 05, 2010 2:09 am

I'm a cat lover ! I just love them ! Acum nu știu de ce. Poate pentru că sunt leu și leii sunt feline.. but who cares ? Îmi plac la nebunie cum arată. Sunt așa de molcuțe și alintate. Și culoarea blăniței lor e așa frumoasă deseori. Dar îmi place cum vin la tine - n brațe și se așează frumos și încep să toarcă și să se alinte. Also, sunt foarte elegante, îngriite, pufoase și jucăușe.
Eu am două pisicuțe. Una este de portocalie vărgată și foarte pufoasă. Este mai bătrână și nu mai e așa de jucăușă, dar este extrem de alintată. Când mă uit la televizor, vine în brațele mele și se așează frumușel și dacă n-o mângâi, îmi dă cu lăbuța peste mână. Foarte scumpică, really. A doua e gri închis, vărgat și are ochii albaștri. Are două sau trei luni. Deși e încă micuță, e foarte jucăușă. Sare, se agită, când îmi fac temele se așează pe carte, dă cu lăbuțele peste tastatura laptopului și, uneori, doarme în ghiozdanul meu ( și am avut ghinionul să o găsesc în el când eram la școală ) . De asemenea, stătea pe pervaz și se uita pe geam și a trecut o pasăre prin fața geamului și ea a sărit și a dat cu boticul în sticlă * laughs * .
Anyway, le ador.

Ce părere aveți despre aceste adorabile animale ?
Vă plac ?
Aveți vreo pisică/motan ?
Me†al
Me†al

Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 29

Sus In jos

Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici  Empty Re: Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici

Mesaj Scris de Abbeh. Dum Dec 05, 2010 11:33 pm

Ce părere aveți despre aceste adorabile animale ?

Sunt superbe, cred că ele pur şi simplu ne fac viaţa mai uşoară, ne destrează şi ne arată că viaţa poate fi şi frumoasă. Adică, eu una am râs când am citit că te-ai trezit cu pisica în ghiozdan. : ))

Vă plac ?

Puţin spun, când eram mică am avut o pisică care a murit din păcate... Încă-mi amintesc cum era şi aşa mai departe. Pisicile sunt adorabile.
*Nu la fel de adorabile ca mine, dar sunt.* Kiddin' : ))

Aveți vreo pisică/motan ?

Cum am spus mai sus, am avut o pisică când eram mai mică, dar a murit acum vreo trei ani şi nu mi-am mai luat alta...

Abbeh.
Abbeh.
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 28

Sus In jos

Mesaj Scris de alice Sam Ian 08, 2011 12:36 am

hmmmm Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici  148483 imi plac pisicileee sunt frumase Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici  37211 unele Pisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiici  335902

alice

Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 28
Localizare : Romania - Dambovita

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum